Kan man komme sig over utroskab?

Parterapeut og sexolog Amanda Lagoni

Den vakse læser ved at jeg for nogle år siden skrev en bog om utroskab. Bogen findes også som lydbog på Saxo.dk eller Mofibo.dk. Siden bogen er udkommet bliver jeg med mellemrum interviewet eller inviteret med i en podcast eller et radioprogram om utroskab og det har jeg været igen for nylig.

Du kan lytte med i den dugfriske podcast med Amanda Lagoni (det er damen på fotoet øverst) Voksenkærlighed, der hvor du lytter til podcasts.

Jeg har også for nylig været med i en podcast om, hvordan man får et godt samarbejde omkring sine fælles børn, hvis man er blevet skilt på baggrund af utroskab. Fordi det jo er nødvendigt, når man har børn sammen – også selvom man har valgt at gå fra hinanden. Lyt med i podcasten hos Delefamiliens Dilemmaer.

Jeg har også udtalt mig til flere artikler i Berlingske Tidende. Artiklerne kræver abonnement. På mit site ligger der flere artikler, som jeg selv har skrevet og dem kan du finde HER.

Og selvom du ikke har oplevet utroskab, så kommer svigt jo i mange former og derfor kan du have glæde af at læse og lytte med alligevel.

Hav det rigtig godt – helst uden utroskab.

Mange hilsner fra Katrine

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.