Evaluér jeres forhold og få det bedre sammen

Jeg håber, du nyder din juleferie med den helt rigtige balance mellem familiearrangementer, alenetid, oprydning i skuffer og julefilm og lange ture i naturen eller hvad du nu kan lide at bruge tiden på.

Vi har fejret julen i Rom med min mands familie og normalt springer vi ind i det nye år sammen med gode venner, men I år skal vi bare være os to med lækker mad og en snak om året der er gået og hvad vi vil skabe mere af i 2024.

Min mand og jeg har været sammen i over tredive år og fejrede sølvbryllup i august, så måske kan du tænke at det er unødvendigt med sådan en snak for burde vi ikke kende hinanden til hudløshed, når vi har været sammen så længe. og jo det gør vi et langt stykke af vejen, men vi insisterer også på at blive ved med at lære nye sider at kende, udvikle os og  blive klogere. På os selv, hinanden og livet. Derfor denne øvelse.

Og i øvrigt skal vi huske på, at det vi har fokus på det vokser. Så kigger vi på det vi er taknemmelige for, så får vi mere af det og ser vi på det som manager, så vil det “hul” opleves at blive større og større.

Så hermed en invitation til dig og jer med et ønske om et endnu bedre, varmere, friere og mere kærligt 2024.

Sørg for at have uforstyrret tid sammen en af de nærmeste dage og sæt jer sammen med hver jeres stykke papir og reflektér først hver for sig over følgende:

· Hvad har jeg jeg været glad for i året der er gået?
· Hvad synes jeg har været udfordrende?
· Hvad har jeg lært?

Del med hinanden på skift og spørg gerne ind, så I kommer i dybden.

Sæt jer derefter hver for sig igen og reflekter over følgende:
· Hvad sætter jeg pris på hos dig?
· Hvad er jeg taknemmelig for du har gjort?
· Hvad synes jeg vi har været gode til sammen?

Og derefter:

· Hvad ønsker jeg mig mere af i 2024?
· Hvad vil jeg gøre for at skabe det?
· Hvad ønsker jeg mig fra dig, for at nå det mål?

Hvis I har tid kan I lave denne øvelse både på jer som par, på jer som familie og på hver jeres arbejde og på fritid. Tag den tid I har brug for og fold  det gerne ud. Hvis I kommer I konflikt undervejs, så lad det ligge lidt og tag ansvar for hver jeres og overvej, om det er noget I skal have hjælp til.

Hav nu den dejligste aften og skab det 2024 I ønsker jer.

De kærligste hilsner fra mig til jer. Katrine

“Vi tror, vi er afhængige af at livet skal forme sig på en bestemt måde. Vi er slet ikke klar over den store magt vi selv har til at skabe netop det liv, vi gerne vil leve. Tag magten tilbage. Lev dit liv i tillid og kærlighed”
Katrine Axholm

Related Articles

Responses

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.